Results 1 to 8 of 8

Thread: Rapture forums site

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Central Alberta
    Posts
    294

    Default Rapture forums site

    Anybody know if it's down? I was on it earlier today, but now can't access it.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    326

    Default

    It might have been down, but it is up now, and completely redone!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    I can't access Rapture Forums today, 8th August 2017.

    Is it just me or everyone?

    Firefox gives me:
    An error occurred during a connection to www.raptureforums.com. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

    Opera gives me: This site canít provide a secure connection
    www.raptureforums.com uses an unsupported protocol.
    Unsupported protocol
    The client and server don't support a common SSL protocol version or cipher suite.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Central Texas
    Posts
    1,054

    Default

    Quote Originally Posted by SimonH View Post
    I can't access Rapture Forums today, 8th August 2017.

    Is it just me or everyone?

    Firefox gives me:
    An error occurred during a connection to www.raptureforums.com. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP

    Opera gives me: This site canít provide a secure connection
    www.raptureforums.com uses an unsupported protocol.
    Unsupported protocol
    The client and server don't support a common SSL protocol version or cipher suite.
    Seems to be working now.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Thanks.

    It came back online not long after I posted that yesterday.

    I have exactly the same problem today... very strange!

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Central Texas
    Posts
    1,054

    Default

    Quote Originally Posted by SimonH View Post
    Thanks.

    It came back online not long after I posted that yesterday.

    I have exactly the same problem today... very strange!
    I am getting the same error on Chrome that you were getting on Opera.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    3

    Default

    Thanks.

    I wonder whether it's a problem on the site itself or an attempt to take it down?

    No doubt Chris will be back online in a couple of hours...

  8. #8
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Atlanta
    Posts
    86

    Default

    Same here. Haven't been able to get on since early afternoon.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •