Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 32 of 32

Thread: Warning about deceptive site ahead {Merged}

  1. #21
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Indiana
    Posts
    251

    Exclamation Urgent: RR phishing warning

    I just want to put this out there that I get this when I try to reply to a thread or create a new thread:

    Deceptive site ahead

    Attackers on www.rr-bb.com may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards). Learn more



    When I click on details I get this:

    Google Safe Browsing recently detected phishing on www.rr-bb.com. Phishing sites pretend to be other websites to trick you.

    You can report a detection problem or, if you understand the risks to your security, visit this unsafe site.



    I have a screenshot but I keep trying to upload it on here and it won't let me. Not sure if it would affect all browsers, but I'm using Google Chrome.
    What a wonderful day it will be when we hear the trumpet blasts!!

  2. #22
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Fairbanks Alaska
    Posts
    19,098

    Default

    Mindy, I'm going to attach your thread to an existing one that addresses the same or similar issues. The site owner is looking into the problem(s).

    If you're at RR-BB.com, you needn't worry about phishing, as that is the correct URL.
    Tall Timbers, Imperfect but forgiven

  3. #23
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    10,354

    Default

    Just FYI. I had this happen to me with another site---Lucianne.com. This happened every time I logged on for about 4 months---it would take me three or four times to access the site...and then after about 4 months everything went back to normal...it was the first time that I had ever seen this and now it is happening with this site although I personally have not had any problems accessing RR.

  4. #24
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    791

    Default

    I get the message of RR message board being a deceptive site if I type the web address into my browser. I get in fine if I go through the link in the main RR website.

    A few months back a way to get here through a web search was hacked. I wonder if that as anything to do with it.

  5. #25
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Fairbanks Alaska
    Posts
    19,098

    Default

    I finally got this warning and was able to continue after filling out a form saying they were mistaken about the site. I don't think it's just Google, although the Google name was prominent on the warning page... seems like there is a consortium of companies trying to make the web a safer place.

    As Steve mentioned upstream, there is at least the possibility that someone flagged this site as a phishing site...
    Tall Timbers, Imperfect but forgiven

  6. #26
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    3,079

    Default

    Just letting those interested that I am also getting this deceptive site message on FF v55.03
    The LORD is my shepherd; I shall not want. He maketh me to lie down in green pastures: he leadeth me beside the still waters. He restoreth my soul: he leadeth me in the paths of righteousness for his name's sake. Yea, though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me.... Living for Jesus - Listening for the Trumpet


  7. #27
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Here...but not really.
    Posts
    5,088

    Default

    I use Avast Internet Security, and I get the message that the connection has been reset.
    The antivirus on my phone also blocked it as a malicious site, but I turned off safe browsing and got through. Didn't work on my pc though.
    I am using my son's iPad to for access ...this has been driving me nuts, since I started and ended every day on rrbb.

    I know the Lord is always with me. I will not be shaken because He is right beside me. Ps. 16:8

  8. #28
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Here...but not really.
    Posts
    5,088

    Default

    I have been able to get access to the board without any warnings, etc. for the last 40-50 minutes, on my pc and through Avast, which had reset the connection.
    God and Todd, I assume...

    I know the Lord is always with me. I will not be shaken because He is right beside me. Ps. 16:8

  9. #29
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Here...but not really.
    Posts
    5,088

    Default

    Quote Originally Posted by Momma D View Post
    I have been able to get access to the board without any warnings, etc. for the last 40-50 minutes, on my pc and through Avast, which had reset the connection.
    God and Todd, I assume...
    Today the board is being blocked again on my pc...

    I know the Lord is always with me. I will not be shaken because He is right beside me. Ps. 16:8

  10. #30
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    In a Galaxy far far away
    Posts
    178

    Default

    Still getting the red screen every time I reboot the computer.

    Yesterday I needed to reboot into windows 7 and I got the red screen again, then my AVG Antivirus kicked in and blocked the site.
    It said it blocked a threat (url:mal) on the site. AVG has put a hard block on the site and I can no longer access the site in windows.
    I can still access the site in Linux after the Google red screen.

  11. #31
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Milky Way, Earth, North America, USA
    Posts
    977

    Default

    I am still getting the red screen on firefox running windows 10.

    I don't know if this will help the site administrators, but googling how to fix this, I ran across this guide to cleansing your site and fixing the issues. Perhaps it will help https://sucuri.net/guides/how-to-rem...cklist-warning
    "Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly. Leave the rest to God..."

  12. #32
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Temecula area, southern California
    Posts
    270

    Default

    I can get on the site okay. It's when I want to post that I get the dasterdly red screen and warning. i have to click on details and then at the bottom of the message there is a place to click to 'visit the dangerous site"............. which then enables me to post. What a pain!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •